Over

De website muurisolatie.eu werd opgericht tijdens een zoektocht naar informatie omtrent isolatie naar aanleiding van een totaalrenovatie. Omdat sommige informatie overvloedig aanwezig was met diverse stellingen die elkaar tegenspraken, en er over andere onderwerpen amper informatie terug te vinden was, leek het ons geschikt om op deze website een samenvatting te maken over isolatievormen en materialen.

De groei van Muurisolatie.eu

Naarmate onze website groeide, kregen we berichtjes van mensen die een offerte willen aanvragen of een richtprijs willen ontvangen voor het isoleren van hun woning. We hebben nagedacht hoe wij als tussenpersoon deze informatie correct konden leveren en uiteindelijk kwamen we in contact met meerdere isolatiespecialisten en werd er besloten om een offertedienst op te richten waar iedere bezoeker voor zijn project een gratis en vrijblijvende prijsofferte kan aanvragen. Meerdere vakmannen ontvangen deze offerte dankzij ons systeem waardoor u in contact kunt komen met de juiste persoon uit uw regio. De enige echte manier om een correcte prijsindicatie te ontvangen is immers door een offerte.

Wat kost muurisolatie voor jou?

Wat is de exacte kostprijs van muurisolatie? Ontdek de prijzen door offertes aan te vragen en te vergelijken. Op deze manier kun je tot wel 30% op de kosten besparen!