Prijzen van isolatie langs binnenzijde

Het is inderdaad zo dat het isoleren van de buitenmuur langs de binnenkant relatief goedkoop is in vergelijking met andere methodes om de buitenmuren te isoleren. Toch is het aangewezen om een ervaren vakman aan te spreken om zeker te zijn dat de plaatsing van de isolatie correct gebeurd en dat vochtproblemen uitblijven.

Kostprijs binnenmuur isoleren

Om de muur te isoleren langs de binnenkant mag je rekenen op een kostprijs van ongeveer 10.000 euro voor een modale eengezinswoning. Voor de materialen alleen mag je rekenen op een kostprijs van ongeveer 22 euro per vierkante meter.

De gemiddelde energiebesparing loopt op tot een jaarlijks bedrag van ongeveer 700 euro. Qua terugverdientijd wordt deze geschat op 15 jaar, maar isolatie zorgt enerzijds wel voor een meerwaarde van je woning en een woning zal langer bewoond worden dan 15 jaar. Alles na 15 jaar wordt dus een pure besparing op energiekosten.

Natuurlijk dien je ook rekening te houden met de kostprijs van de nieuwe afwerking van de kamers.

Gratis offertes voor het plaatsen van isolatie en prijzen vergelijken

Wie isoleert, zal dat geld op termijn zeker terugverdienen. Zowel voor spouwmuurisolatie, buitenmuurisolatie als binnenmuurisolatie kan u via deze website gratis offertes bekomen bij meerdere expert.

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend tot 4 offertes van isolatie experten. Vergelijk prijzen van verschillende aannemers en bespaar tot 40% op de aankoopprijs. Alle offertes ontvang je gratis en vrijblijvend: er is geen enkele aankoopverplichting achteraf.

Wat kost muurisolatie voor jou?

Wat is de exacte kostprijs van muurisolatie? Ontdek de prijzen door offertes aan te vragen en te vergelijken. Op deze manier kun je tot wel 30% op de kosten besparen!